Complex gimnastic PT604

NEW
23 500 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Garanție: 12
Specificații principale
  • Producator Brustyle
  • Țara de origine Ucraina

Complex gimnastic PT604 este un element de joc clasic pentru un loc de joacă îndrăgit de toți copiii, ceea ce va aduce beneficii și bucurie copilului dumneavoastră. Va fi un plus minunat la restul echipamentelor de joacă pentru copii de pe locul de joacă, pentru care copiii tăi se vor distra jucându-se. Aceasta este o opțiune excelentă atât pentru casele private, cât și pentru locurile de joacă.

Acest complex vă va ajuta copiii să consolideze mușchii corpului, să dezvolte rezistența, determinarea și concentrarea.

Complexul gimnastic este format din 8 rafturi din lemn, la care sunt atașate diverse elemente metalice și anume:
- scari pentru gaura;
- bara orizontala;
- bare.

În set-ul pentru elementele metalice sunt incluse, de asemenea, o frânghie, inele gimnastice pentru extragere și o placă pentru îndoirea la presă.

Principala caracteristică a complexului gimnazial PT604 este că, pe lângă elementele gimnastice obișnuite, este instalată o placă de baschet, datorită căreia copiii tăi nu pot practica doar la complexul de gimnastică, ci și să joace jocuri atât de active precum baschetul.

Toate materialele sunt confecționate doar din materiale de înaltă calitate, componente din metal și lemn. Complexul gimnastic este acoperit cu smalt de înaltă calitate de la cei mai buni producători europeni. Elementele metalice sunt acoperite cu vopsele pulbere rezistente la condițiile meteorologice.

Opțiuni de culoarea:
Metal: la cererea clientului.
Lemn: albastru, roșu, galben, verde, violet, alb, pata, negru.

Dimensiuni:
Lungime: 5700 mm.
Lățime: 1900 mm.
Înălțime: 2750 mm.

Garanție: 12 luni.