Saltea Comfortbe 100*200cm

NEW
5 400 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Garanție: 12
Specificații principale
  • Producator Comfortbe
  • Țara de origine Polonia

Spuma termo-elastică "VISCO" a fost dezvoltată de NASA pentru a fi folosită de astronauți. Ideea a fost aceea de a crea un material care, sub influența temperaturii și greutatea corpului astronautului, se potrivește perfect în forma corp, oferind un excelent suport pentru o lungă perioadă de timp, în special în perioadele de creștere a G-force (decolare și aterizare).

Succesul inventiei a spumei termoelastice a fost atât de mare, încât instituțiile medicale de specialitate au început să folosească tehnologia spațială în casă pentru tratamentul pacientilor in stare critica care necesita saltele ortopedice în scopuri de reabilitare.

Saltea COMFORTBE se face cu utilizarea materialului de mai sus, există o garanție de excelentă și cele mai bune până în prezent, suportul intelectual pentru a coloanei vertebrale.

Spuma termo-elastică VISCO se numește și "Spumă de memorie", care, în timpul somnului, se adaptează perfect corpului dumneavoastră și, în afara utilizării, readuce forma la starea inițială. Memoria spumă reacționează nu numai la presiune, ci și la temperatura corpului, iar structura perforată a materialului termo-elastic stimulează circulația, eliberând corpul de presiune nedorită.

Spuma VISCO are o grosime maximă de 6 cm, admisă în acest tip de saltea. Spuma termo-elastică este în plus conectată cu o spumă de înaltă flexibilitate de 10 cm grosime pentru a asigura o structură puternică a saltelei.

Salteaua este ideală pentru paturi reglabile electric.

Saltea COMFORTBE perfect flexibilă de tip punct. Nici o saltea din latex nu vă garantează organismului o astfel de flexibilitate elastică. Fii pregătit pentru o experiență incredibilă - COMFORTBE merită să se îndrăgostească de el.

Husa exterioara - tesatura de bumbac saltea cu efect de cuplare - material certificat de Oko-TexStandart 100 - o garanție suplimentară de calitate excelentă. Acest capac poate fi spălat la o temperatură de până la 60 ° C.

Salteaua are proprietăți ortopedice și de reabilitare pozitive și este de asemenea recomandată pentru profilaxia împotriva decubitului.

saltea anti-alergică

Salteaua este unilaterală, antialergică.

Grad de duritate: mediu.

Înălțimea saltelei: aproximativ 16 cm.