Saltea Memory 140*200cm

NEW
4 900 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Garanție: 12
Specificații principale
  • Producator Comfortbe
  • Țara de origine Polonia

MEMORY

Saltelele de memorie MEMORY sunt realizate cu ajutorul spumei termo-elastice Visco, care garantează suportul intelectual excelent al coloanei vertebrale în timpul somnului.

Spuma termo-elastică VISCO se numește și "Spumă de memorie", care, în timpul somnului, se adaptează perfect corpului dumneavoastră și, în afara utilizării, readuce forma la starea inițială. Spuma Memory reacționează nu numai la presiune, ci și la temperatura corpului, iar structura perforată a materialului termo-elastic stimulează circulația, eliberând corpul de presiune nedorită.

În prezent cel mai cumpărat tip de saltea. Caracterizată de confort excelent, proprietăți de reabilitare, care asigură o aliniere naturală a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Salteaua are flexibilitate punctuală, ceea ce înseamnă că fiecare arc funcționează complet independent unu de cealalt - și reacționează individual la sarcina fiecărei părți a corpului în timpul somnului. Toate zonele saltelei sunt diferențiate prin alegerea adecvată a grosimii arcurilor de sârmă la o anumită parte a corpului. Astfel, coloana vertebrală obține un confort suplimentar. Această soluție inovatoare vă permite să optimizați aproape la capacitate maximă, alinierea naturală a coloanei vertebrale direct în timpul somnului, 7 zone de rigiditate garantează localizarea optimă a corpului.

Salteaua de pe ambele părți este echipată cu o căptușeală specială din lână, care protejează spuma, spumă poliuretanică de abraziune.

O saltea poate fi făcută la comanda în diferite dimensiuni.

Salteaua pe ambele părți - hipoalergenică.

Construcție și compoziție:

- înălțimea saltelei este de 21-22 cm;

- Rigiditatea saltelei - H3 / H2;

- 7 zone de duritate (260 arcuri / m2);

- Spumă dublă, de înaltă elasticitate T35, grosime 30 mm, cu elasticitate maximă (asigură circulația eficientă a aerului);

- VISCOELASTIC 30 mm termo-elastic cu o singură față.

- Căptușeală din două fețe;

- Placă de ventilație interioară;

- Capac exterior - din bumbac, material de saltea cu efect de condensare - materialul este testat de DeutscheZertifizierungsstelleOko-Tex. Echipat cu fermoar, pentru posibilitatea înlocuirii sau spălării la o temperatură de cel mult 40 ° C.

Saltea cu proprietăți ortopedice și de reabilitare.