Saltea Excellence 180*200cm

NEW
5 250 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Garanție: 12
Specificații principale
  • Producator Comfortbe
  • Țara de origine Polonia

Saltea de tip buzunar EXELENCE, în prezent cel mai cumpărat tip de saltea. Caracterizată de confort excelent, proprietăți de reabilitare, care asigură o aliniere naturală a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Salteaua are flexibilitate punctuală, ceea ce înseamnă că fiecare arc funcționează complet independent una de cealaltă - și reacționează individual la sarcina fiecărei părți a corpului în timpul somnului. Toate zonele saltelei sunt diferențiate prin alegerea adecvată a grosimii arcurilor de sârmă la o anumită parte a corpului. Astfel, coloana vertebrală obține un confort suplimentar. Această soluție inovatoare vă permite să optimizați aproape în întregime alinierea naturală a coloanei vertebrale la momentul somnului, 7 zone de rigiditate garantează locația optimă a corpului.

Salteaua de pe ambele părți este echipată cu o pâslă separată specială care protejează spuma, spuma poliuretanică de abraziune

O saltea poate fi făcută pentru la comanda în diferite dimensiuni.

Salteaua pe ambele părți - hipoalergenică.

Construcție și compoziție:

- înălțimea saltelei este de 19 cm;

- Rigiditatea saltelei - H3;

- 7 zone de duritate (260 arcuri / m2);

- Placă de cocos din latex cu două fețe;

- Spumă de înaltă flexibilitate HP (asigură o circulație eficientă a aerului)

- Pâslă dublă;

- Placă de ventilație interioară;

- Capac exterior - din bumbac, material de saltea cu efect de condensare - materialul este testat de compania DeutscheZertifizierungsstelleOko-Tex. Echipat cu fermoar, pentru posibilitatea înlocuirii sau spălării la o temperatură de cel mult 40 ° C.