Saltea Perfect 180*200cm

NEW
4 500 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Garanție: 12
Specificații principale
  • Producator Comfortbe
  • Țara de origine Polonia

Saltelele de tip "buzunar" PERFECT sunt în prezent unul dintre cele mai populare tipuri de maturi. Caracterizat-ONU confort printr excelent, PROPRIETATI de reabilitare, precum ȘI o aliniere a coloanei vertebrale naturala în Timpul somnului.

Salteaua sunt punctuala flexibilitate, CEEA Ce inseamna cu arc FUNCTIONEAZA CĂ FIECARE complet independent de cealalt UNUL - si la individ reacționează PARTI un Sarcina fiecărei Corpului în Timpul somnului. Toate zonele saltelei Sunt prin diferențiate o Alegerea adecvată de sârmă grosimii la arcurilor o anumită Parte a Corpului. Astfel, coloana vertebrală obține un confort suplimentar. ACEASTA Solutie inovatoare VĂ permite Să optimizați version Aproape o întregime alinierea naturala la coloanei vertebrale Momentul somnului, 7 Zona de rigiditate LOCATIA OPTIMA o garantează Corpului. Salteaua de pe ambele fete cu o Este echipată Pasla separata specială, de îngrijire protejează spuma, spuma poliuretanică DIN abraziune. Înălțimea saltelei este de 18 cm;

O saltea poate fi făcută la comanda un în diferite dimensiuni.

Salteaua pe ambele părți - hipoalergenică.

Construcție și compoziție:

- Rigiditatea saltelei - H3 / H2;

- 7 zone de duritate (260 arcuri / m2);

- Placă de nucă de cocos din latex;

- Spumă de înaltă flexibilitate HP cu o grosime de 30 mm (asigură o circulație eficientă a aerului)

- Pâslă dublă;

- Placă de ventilație interioară;

- exterior Capac - din bumbac, un material de saltea cu efect de condensare - Este materialul de testat-Tex DeutscheZertifizierungsstelleOko companie. Echipat cu zip, pentru posibilitatea înlocuirii sau spălării la o temperatură de cel mult 40 ° C.