Saltea Perfect 80*200cm

NEW
2 500 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Garanție: 12
Specificații principale
  • Producator Comfortbe
  • Țara de origine Polonia

Saltelele de tip "buzunar" PERFECT sunt în prezent unul dintre cele mai populare tipuri de saltele. Caracterizat printr-un confort excelent, proprietăți de reabilitare, precum și o aliniere naturală a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Salteaua are flexibilitate punctuală, ceea ce înseamnă că fiecare arc funcționează complet independent unul de cealalt - și reacționează individual la sarcina fiecărei părți a corpului în timpul somnului. Toate zonele saltelei sunt diferențiate prin alegerea adecvată a grosimii arcurilor de sârmă la o anumită parte a corpului. Astfel, coloana vertebrală obține un confort suplimentar. Această soluție inovatoare vă permite să optimizați aproape în întregime alinierea naturală a coloanei vertebrale la momentul somnului, 7 zone de rigiditate garantează locația optimă a corpului. Salteaua de pe ambele fețe este echipată cu o pâslă separată specială, care protejează spuma, spuma poliuretanică din abraziune. Înălțimea saltelei este de 18 cm;

O saltea poate fi făcută la comanda un în diferite dimensiuni.

Salteaua pe ambele părți - hipoalergenică.

Construcție și compoziție:

- Rigiditatea saltelei - H3 / H2;

- 7 zone de duritate (260 arcuri / m2);

- Placă de nucă de cocos din latex;

- Spumă de înaltă flexibilitate HP cu o grosime de 30 mm (asigură o circulație eficientă a aerului)

- Pâslă dublă;

- Placă de ventilație interioară;

- Capac exterior - din bumbac, material de saltea cu efect de condensare - materialul este testat de companie DeutscheZertifizierungsstelleOko-Tex. Echipat cu fermoar, pentru posibilitatea înlocuirii sau spălării la o temperatură de cel mult 40 ° C.